Aanbod

Aanraking is onze essentie. De kern van wie we zijn. Dat wat ons raakt, wil ons iets zeggen. Inzicht geven. Voelbaar maken. Het brengt ons in beweging. In doen en in laten. In accepteren en laten zijn.

Aanbod2020-12-05T13:48:42+01:00

GOED OM TE WETEN
Tijdens de Energetische Essentie Behandeling maak ik gebruik van verschillende technieken. Ze zijn onderdeel van mijn eigen(wijze) manier van werken. De tools die ik inzet, zijn Reiki, Hotstones, Essentiële Oliën en Intuïtieve Ontwikkelingstechnieken.

Afgestemd op het moment en jouw behoefte(n) krijgt de behandeling vorm en inhoud. Tijdens en na de behandeling kan er veel loskomen, mede doordat ik het gevoel en de ingevingen die ik doorkrijg met je bespreek. Dit doen we aan het einde van de behandeling, zodat alles al pratend een plekje kan krijgen en jij in balans naar huis gaat.

Vind mijn in- en aanvoelen niet eng of vreemd. Het is wie ik ben. Zie mij als een vertaler. Een tolk die jouw energie, en alles wat daarin voor mij voelbaar is, in woorden omzet, waardoor jij het verstaat en begrijpt wat het je wil vertellen. De ingevingen komen als vanzelf en vormen altijd een waardevol onderdeel van de behandeling.

energentische essentie behandeling

ENERGETISCHE ESSENTIE BEHANDELING

Ieder mens wil op een bepaalde manier aangeraakt worden. De één letterlijk, de ander figuurlijk. Weer een ander heeft het graag allebei. Aanraking geeft je het gevoel, dat je ertoe doet. Het brengt je terug naar het moment en voedt al je zintuigen. Aanraking bevestigt je zijn.

Mijn kracht zit in het (aan)raken van mensen. Hierin kan ik mijn natuur, mijn essentie – energie aanvoelen, afvoeren, in balans brengen en geven – op een doeltreffende manier kwijt.

Het is dan ook precies het doel van de Energetische Essentie Behandeling: Jouw energie reguleren, waardoor je zowel geestelijk als lichamelijk meer balans ervaart. Nadien voel je je energieker en ontspannen.

VERTREKPUNTEN

Er zijn twee manieren, waarop je voor deze behandeling bij mij terechtkomt:

 • Je bent op zoek naar inzicht, groei en een goed gesprek. Een gesprek dat ergens over gaat en die punten aanraakt, die op dat moment spelen. Dit gesprek is het vertrekpunt. Van daaruit bepalen we samen, hoe we de behandeling vormgeven.
 • Het kan ook zijn, dat je behoefte hebt aan een ontspannende, helende massage. We bepalen vervolgens van daaruit in overleg de precieze invulling van de behandeling.

Je merkt het, alles draait om het moment, afstemming, aandacht en om jou!

PRAKTISCH

Dit is een therapeutische behandeling, die de diepte ingaat en een proces in gang zet. Voor een optimaal resultaat raad ik je aan minimaal drie behandelingen in te plannen.

KOSTEN

Duur

90 – 120 minuten

Kosten

€ 85,00

Inclusief

Intakegesprek van 30 minuten bij de eerste behandeling én afhankelijk van de behoefte(n) en/of klachten een Aromamassage met Essentiële Oliën, helende Hotstone Behandeling, Reiki, het samenstellen van een aromaproduct op maat, intuïtieve ontwikkelingstechnieken, counseling, koffie en/of thee

Pakket

Drie behandelingen voor € 240,00

De tools die ik inzet bij de Energetische Essentie Behandeling zijn ook los te boeken. Zie hieronder de mogelijkheden en prijzen.

Hotstone Massage

HOTSTONE BEHANDELING

Een energetische massage kan leiden tot lichamelijk, psychische en mentale veranderingen!
Mijn Helende Hotstone Massage is een fascinerende verbinding tussen massage, essentiële oliën, energetisch werk en de helende werking van warme (edel) stenen.

Het hele lichaam krijgt nieuwe energie en vitaliteit en het energieveld wordt harmonieuzer en sterker.
Samen met de geuren en krachten van de essentiële oliën zorgt mijn Hotstone Massage voor een totale ontspanning van lichaam en geest. De combinatie essentiële oliën en Hotstone Massage maakt de behandeling tot een ontspannende ervaring, een echte belevenis!

Tijdens deze massage gebruik ik de diverse technieken die ik in de loop der jaren geleerde heb maar ik masseer vooral vanuit mijn gevoel.

Een Hotstone Massage is breed inzetbaar:

 • Betere doorbloeding;
 • Betere doorstroming van het lymfestelsel;
 • Betere weefselstofwisseling;
 • Afvoer van afvalstoffen;
 • Ontspanning;
 • Inzetbaar bij gewrichtsproblemen, rugklachten en spierpijn;
 • Rustgevende werking bij stress;
 • Verzachten van bijwerkingen van stress zoals hoofdpijn;
 • Versterking van het immuunsysteem.

Regelmatige toepassing van een Hotstone Massage is in alle andere gevallen zeer bevorderlijk voor het algeheel welzijn.

KOSTEN

Duur

60 minuten

Kosten

€ 60,00

Pakket

Drie behandelingen voor € 165,00

ReikiBehandeling

REIKI BEHANDELING

Reiki is het ontvangen en benutten van universele levensenergie om het zelfhelend vermogen van het lichaam te ondersteunen, energie beter door te laten stromen, blokkades op te ruimen en het proces van innerlijke groei op gang te brengen. Een Reiki-behandeling kan ingezet worden bij mentale en fysieke klachten. Denk daarbij aan vermoeidheid, stress gerelateerde klachten, burn-out, angst, onverwerkte gebeurtenissen, zoals het verlies van een dierbare en onderdrukte gevoelens. Maar ook bij hoofdpijn, migraine, artritis, reuma, spijsverteringsklachten en allerlei genezingsprocessen.

Voor een duurzaam resultaat van een Reiki Behandeling raad ik aan minimaal vijf behandelingen in te plannen.

KOSTEN

Duur

60 minuten

Kosten

€ 55,00

Pakket

Vijf behandelingen voor € 259,00 inclusief intakegesprek (van 30 minuten) bij de eerste afspraak

Reiki voor kinderen

BEHANDELINGEN VOOR KINDEREN

De Aromamassage, Helende Hotstone Massage en Reiki-behandeling zijn ook erg geschikt voor kinderen. De duur van een behandeling is wat korter, maar met hetzelfde helende en ontspannende effect.

KOSTEN

Duur

45 minuten

Kosten

€ 35,00

Pakket

Vijf behandelingen voor € 150,00 inclusief intakegesprek (van 30 minuten mét ouder en kind) bij de eerste afspraak.

Aromaproduct op maat

AROMAPRODUCT OP MAAT

Werken met essentiële oliën is altijd één van mijn passies geweest. In Brazilië werkte ik er al mee. Tijdens een reis naar de Provence in Zuid-Frankrijk hervond ik de liefde voor de oliën. Het vertrouwen in de helende werking van deze bijzondere natuurlijke geschenken is daar nog groter geworden, waardoor ik mij er verder in ben gaan specialiseren.

Na een gesprek over jouw behoeften, klachten en wensen stellen we een therapeutisch aromaproduct samen, die past bij jou.

KOSTEN

Duur

60 minuten

Kosten

€ 60,00

Inclusief

Een Aromaproduct op Maat en nazorg m.b.t. mogelijke vragen bij het gebruik.

Advies werken met Essentiele Olien

ADVIES – WERKEN MET ESSENTIËLE OLIËN

Tijdens de behandelingen werk ik met essentiële oliën, één van mijn passies. Ik vind het fijn om jou kennis te laten maken met de helende werking ervan en pas het om die reden ondersteunend toe. De oliën die ik gebruik komen uit Frankrijk en dragen de naam ‘Florihana’. Het is een geweldig merk met oliën van gekeurde, professionele, biologische kwaliteit en behoort daarmee tot de wereldtop voor aromatherapie.

Elke olie wordt met zorg uitgekozen en niet zonder jouw instemming ingezet.

Heb jij thuis een diffuser of een starterskit vol prachtige essentiële oliën, maar heb je geen idee hoe je ermee kunt werken? Wil jij essentiële oliën inzetten binnen je bedrijf of praktijk, maar weet je niet waar te beginnen en wat je het best kunt aanschaffen?

Met veel plezier geef ik je persoonlijk, passend advies en leer ik je ermee werken. Tevens kan ik voor de juiste oliën en andere hulpmiddelen zorgen.

KOSTEN

Duur

Afhankelijk van de vraag

Kosten

Nader overeen te komen

Handmassages op zorglocaties

(HAND)MASSAGES OP (ZORG)LOCATIE(S)

Momenteel geef ik handmassages binnen een zorginstelling en zet daarbij ondersteunend essentiële oliën in. De mensen genieten ervan en ervaren het als een moment van aandacht en ontspanning. Is dit ook iets voor de instelling waar jij werkt, iemand die jij kent of een idee voor een beurs of ander evenement? Laat het me weten!

Vragen

Mocht je vragen hebben over de inhoud van een behandeling of het gebruik van de essentiële oliën in het algemeen mail of bel me dan even. Ik vertel je er graag meer over!

Chat openen
1
Stel uw vraag?
Hallo,
Waar mag ik u mee helpen